Perangkaan enrolmen pelajar mengikut program pengajian semester dua sesi akademik 2004/2005 - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pendaftar (Pengurusan Akademik). Unit Kemasukan dan Rekod (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
44