Skim park-n-ride sebagai satu alat penyokong sistem transit aliran ringan dalam konteks Kuala Lumpur - 366202 Lee, Peng Nye (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996