PENGGUNAAN BAHAN-BAHAN YANG HARAM & NAJIS DALAM MAKANAN & UBAT-UBATAN : SATU PEMBAHASAN MENGENAL BAHAN-BAHAN HARAM & NAJIS YANG DIGUNAKAN DI DALAM PEMPROSESAN MAKANAN & UBAT-UBATAN SEMASA MENURUT PERSPEKTIF ISLAM /
Umat Islam perlu kepada pendedahan isu-isu baru yang mempunyai hubungan secara langsung dengan kehidupan mereka. Pengarang buku ini Dr. Nazih Hammad adalah seorang sarjana Islam yang berkaliber. Beliau memperolehi ijazah Doktor Falsafah dari Kuliah Darul Al-Ulum, Unerversiti Al-Qaherah, Mesir dalam...
主要作者: | Nazih Hammad, Dr., author 340434 |
---|---|
格式: | text |
语言: | may |
出版: |
Kuala Lumpur : Al-Hidayah Publishers,
2004
|
主题: |
相似书籍
-
Pemiawaian Bahan-bahan Mentah Tumbuh-tumbuhan Yang Digunakan Dalam Ubat-ubat Tradisional
由: Lassa, Jaafar
出版: (1995) -
Alkohol dalam makanan, minuman, pewangi dan ubat-ubatan
由: Utusan Malaysia,
出版: (2013) -
Farmasi dan ubat-ubatan /
由: Ab. Fatah Ab. Rahman
出版: (2006) -
Panduan halal-haram makanan dan bahan gunaan /
由: 268465 Lokman Ab. Rahman, et al.
出版: (1992) -
370 Koleksi Ubat-Ubatan Tradisional /
由: Sidang Pengarang, editor 635560
出版: (2008)