Pesawat ultraringan untuk penyemburan tanaman = an ultralight for crop spraying - 454262 Othman Ahmad (Kuala Lumpur : UTM, 1986)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera (Kajiterbang) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986