Antaramuka pengguna penyelaku litar kejuruteraan elektrik menggunakan pengaturcaraan berorientasi objek - 220283 Rosli Ibrahim; Ishar Che Mee; Zainal Salam; Seminar Penyelidikan Fakulti Kejuruteraan Elektrik (1992 : Kuala Lumpur)
57