Rekabentuk berkomputer papak konkrit berongga pratuang prategasan - 198979 Khairu Anuar Abdul Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999