Garis panduan landskap negera - Malaysia. Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa (Kuala Lumpur : Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia, 1995)
02