Pengesahan model reologi untuk lumpur penggerudian berpepejal rendah - 383096 Lim, Leong Chao (Kuala Lumpur : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996