CSG tree : evaluation on performance between solid modelers - 253964 Awanis Romli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005