Sistem kawalan lampu isyarat jalanraya menggunakan komputer mikro - 386129 Mohd. Ridzuan Mohd. Rashid (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996