Pengawalan projek pembinaan bagi projek Mega (Menara Kembar Petronas, KLCC) - 387282 Syed Zairus Syed Zainol Khodki Shahabudin (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Harta Benda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996