Perbandingan tahap penggunaan meta tag bagi pengekstrakan sumber maklumat web - Mohd Shahizan Othman, author; Juhana Salim, author; Zarina Shukur, author; Lizawati Mi YUsuf, author; Simposium Kebangsaan Sains Matematik (ke-12 : 2004 : Kuala Lumpur) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
PSZKLL