Pola migrasi dalaman di Semenanjung Malaysia 1975-1980 dan 1986-1991 - 562823 Shariffah Suhaila Syed Jamaludin (Bangi, Selangor : UKM, 1999)
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 1999