Analisis berpandukan aturcara komputer unsur terhingga dan rekabentuk rasuk jambatan prategasan berkeratan-T - 199747 Lee, Chi Chau (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999