Merekabentuk sebuah penapis aktif untuk mempampas harmonik di dalam penerus fasa terkawal - 394091 Abidin Buang (Kuala Lumpur : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996