Kesan saiz partikel dan bahan pemberat terhadap kelakuan turasan dan kerosakan formasi - 397820 Mohd. Rowi Latif (Kuala Lumpur : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995