Penganggaran hasil enapan menggunakan M.U.S.L.E : kajian kes : perbandingan antara legeh Sg Terip dan Sg Layang - 200045 Asiah Tahiran (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999