Kesediaan guru teknik dan vokasional sekolah menengah teknik dalam melaksanakan pengajaran secara pengalaman di sekolah negeri Selangor - 364763 Norazidah Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005