Keberkesanan perisian pendidikan dalam tajuk air dan larutan bagi mata pelajaran sains tingkatan 2 - 370926 Siti Esah Jusoh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005