Lumpur dasar air sebagai alternatif kepada lumpur dasar minyak dalam menggerudi syal Trengganu - 401948 Lim Chong Hooi, Felix (Kuala Lumpur : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995