Pembersihan lubang dalam penggerudian mendatar : masalah dan penyelesaian - 402169 Yap, Beng Hong (Kuala Lumpur : UTM, 1995)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995