Kebolehkakisan lumpur penggerudian pada dasar lubang dan isipadu optimum pembantut kakisan - 402213 Muzily Musa (Kuala Lumpur : UTM, 1994)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994