Pengaruh ketumpatan tebukan terhadap kestabilan lubang telaga - 402892 Rafizah Othman (Kuala Lumpur : UTM, 1996)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996