Kajian ke atas sifat-sifat batuan bagi batupasir matang dan batupasir santubong dari Sarawak - 252368 Lim, Chee Keong (Kuala Lumpur : UTM, 1994)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994