Mengkaji kesan MEKP terhadap TG dan kekuatan mekanikal resin termoset - 403162 Asmidar Abu Bakar (Kuala Lumpur : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996