Mereka bentuk konsep mini car : exterior - 376219 Effendi Sahar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Rekabentuk Industri) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004