Untuk menyelidik gayalaku janakuasa magnicon dengan menggunakan mesin universal - 405568 Sazali Muhamad (Kuala Lumpur : UTM, 1980)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) -- Universiti Teknologi Malaysia, 1980