Penilaian terhadap persepsi guru-guru teknikal dan beberapa masalah dalam pengajaran mata pelajaran vokasional (MPV) di sekolah menengah akademik - 377375 Mohd. Jaafar Shaari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005