Pembangunan laman web berasaskan teori pembelajaran dewasa untuk tajuk teknologi video dalam multimedia bagi pelajar universiti - 377693 Muhamad Abid Ab. Kadir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005