Faktor-faktor pemilihan profesion perguruan dan kaitan dengan tahun pengajian pelajar Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia - 377920 Mohd. Noor Arifin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Elektrik dan Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005