Menyanjung khidmat cemerlang dan derma bakti Antony Hewish, universiti ini menganugerahkan kepadanya Ijazah Kehormat Doktor Sains - Universiti Teknologi Malaysia 495834; Hewish, Antony, addressee 302852; Sultanah Zanariah Almarhum Tunku Ahmad, signer 655367; Ahmad Zaharudin Idrus, Tan Sri, Datuk, Dr., 1944-, signer 386116; Ismail Ibrahim, signer 324675 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Universiti Teknologi Malaysia;