The chemistry of lignans and their distribution in the plant kingdom - 285126 Mawardi Rahmani; Toia, Robert F.; Hazar Mohd. Ismail; Seminar Kebangsaan Kumpulan Sebatian Semula Jadi (ke-6 : 1989 : Universiti Teknologi Malaysia)
42