Pengurusan kawasan tadahan : kesan keamatan hujan keatas pembebanan fosforus : kajian kes : reservor Sungai Layang, Masai, Johor - 200386 Sharruddin Long (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999