Kesan ketebalan bebibir mampatan untuk rasuk keluli keratan-1 terbina - 200401 Chiam, Kok Chai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999