Kajian kritikal ke atas keperluan dan teknik sistem kawalan asap pada bangunan tinggi - 408141 Kamarul Syahril Kamal (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996