Kesan kualiti air pengairan terhadap pertumbuhan tanaman (effects of irrigation water on plant growth) / [mikrofilem] - 414422 Zainudin Yahya
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989