Taburan kepekatan uranium dan torium serta aras keradioaktifan Alfa/Beta dalam sampel tanah di daerah kawasan Pontian, Johor - 403026 Zaidi Embong (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996