Kajian rekabentuk alat mengangkut guni berisi padi ke pusat pengumpulan - 396583 Norahayu Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004