Penilaian terhadap faktor kemerosotan kefungsian bagi petempatan luar bandar : kajian kes : Pekan Bukit Ibam, Pahang Darul Makmur - 396723 Hadibah Abd. Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004