Cadangan pembangunan landskap bagi taman akuatik ikan-ikan akuarium di pusat penyelidikan perikanan Air Tawar, Bt. Berendam, Melaka - 440242 Lee, Jin Keat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina Landskap) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005