Membekal dan memasang petanda nama bagi bangunan Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli, Universiti Teknologi Malaysia, Sekudai, Johor : [dokumen kontrak] - 495834 Universiti Teknologi Malaysia; Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pengarah Kerja; Hormat Mulia Sdn Bhd
PRZSL