Perbandingan merekabentuk di antara kod amalan CP110 dan BS110 : kajian kes rekabentuk struktur konkrit tetulang untuk sebuah surau di Seksyen 8, Shah Alam Selangor / [mikrofilem] - 421302 Ahmad Yani Baba
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990