Pelupusan sisa pejal : kajian pengenalan sistem pelupusan penapaian anaerobik / [mikrofilem] - 331225 Nor Adami Mat
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990