Kajian profil pembeli dan faktor-faktor dalam penentuan pembelian rumah teres dua tingkat (kes kajian :Bandar Laguna Merbok) - 409729 Lim, Yee Pheng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005