Peningkatan produktiviti dalam bidang industri automotif menggunakan teknik-teknik kejuruteraan industri - 409768 Mohd. Firdaus Haneefa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004