Drop-on traffic bollards= Kon trafik mudah alih - 409814 Mohd. Hafidz Mohamed Rodzi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004