Mengimplementasikan kalendar islam dan pengiraan masa solat menggunakan FPGA - 462643 Rofiah Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005