Kajian berangka aliran laminan terbentuk penuh dalam saluran melengkung segiempat / [mikrofilem] - 306259 Jazlan Ibrahim
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990