Faktor-faktor yang mempengaruhi pencapaian dalam matematik bagi pelajar tahun tiga kursus sarjana muda teknologi serta pendidikan (STJ) Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia sesi 93/94 - 425739 Adlan Shaharruddin (Sekudai : UTM, 1996)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996