Pemaparan jadual ramalan pasang surut digital Malaysia menggunakan perisian arcview - 417041 Ting, Clement Pang Kui (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper ( Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004